Сообщения

Сообщения за октября 15, 2016

Конкурси та важлива інформація

1. Не забуваємо про конкурси (див.нижче) та хто бажає, може прийняти участь в інтерактивному конкурсі "Геліантус" (інформація на  http://helianthus.com.ua/main/ ). Вартість - 16.50 грн Математичний конкурс "Кенгуру" - 16 грн до 20.10.2016 2. Шкільна форма. У зв*язку з похолоданням одягайте дітей тепліше , проте не забувайте про вимоги до шкільної форми - джинси, кольорові кофтинки  не носимо ! Змінне взуття беремо також (не обов*язково туфлі, можна і тепле взуття, головне, щоб воно було чистим і охайним!). Якщо помітили, що дитина себе почуває не дуже добре, з*явилися перші симптоми простуди - ні в якому разі не відправляйте до школи! Потурбуйтеся про здоров*я своєї дитини! 3. Перевіряйте готовність дитини до уроку. Лінійки, ручки, олівці, зошити та ЧЕРНЕТКИ, які переважна частина класу не носить. 
Изображение
14 жовтня -- День визволення Запоріжжя. Дізналися історію міста, імена людей, яким завдячуємо життям та відвідали бібліотеку, розглянули виставку книг до цього дня та взяли почитати! До цього свята дівчатка 3 і 4 класів прийняли участь у шкільному флешмобі, за що їм оголошується ПОДЯКА за активність, організованість та творчий підхід. Фото будуть згодом :) 

Шкільне приладдя (англійська)

Изображение
Повторюємо слова! Картки, які допоможуть вивчити слова. Роздрукуйте, розріжте по лініях, зігніть навпіл і склейте! Подані вірші допоможуть запам*я тати слова в рифмованій формі  «Учебный год»    Лето кончилось, и вот Нам прибавилось забот. Школа  —  school  — ребят зовёт. Начался учебный год. Опоздать мы не хотим, За  часами  —  clock  — следим. Ты бери свой  bag  —  портфель , В  classroom  —  класс  — беги скорей. Вот раздался  bell  —  звонок . Lesson  начался —  урок . Замер беспокойно класс: — Кто к доске пойдёт сейчас? А  учитель  —  teacher  — наш Точит  pencil  —  карандаш . —  Board  —  доска  и  chalk   —  мелок . Кто не выучил урок? Ты за  партой  —  desk  — сидишь, В упражнение глядишь. Exerpise  — пора в  тетрадь Ручкой  —  pen  — всем  write  —  писать . А в  учебнике  —  textbook  — Есть основы всех наук. Чтобы  clever  —  умным —  стать, Надо много  read  —  читать . Помни, мальчик-баловник, Здес