Сообщения

Сообщения за апреля 22, 2017

Завдання

Рекомендую виконати такі завдання: 1. Зробити квітку маку до відзначення 9 травня. 2. Підготуватися до диктанту з української мови (тексти є на блозі, як мінімум   потренуйтеся списувати ці тексти). 3. З математики розв*язувати задачі! (у підручнику номери, які не розв*язували та завдання для підготовки до КР, хто ще не розв*язав). 4. Для батьків: у групі Viber зверніть увагу на всеобуч - заяви пишемо перед тим, як дитина пропустить 1-2 дні навчання, пояснювальну після пропущених 1-2 дні (але перед пропуском повідомити обов*язково). Пропуски більше 2 днів мають підтверджуватися довідкою. Зразки заяв на блозі + роздрукую і роздам дітям по 1 зразку, який ви відксерите собі у необхідній кількості! 5. Завершуємо проходження проби Руф*є. 6. Скоро будуть робити проби Манту, кому ще не робили, - згоди роздам у вівторок, одразу їх заповнюємо і передаємо. Якщо Ви відмовляєтесь від щеплення, то говоріть одразу, щоб до згоди дала і відмову, яку слід у такому випадку підписати. 

Маки пам*яті

Изображение
Доки є кілька вільних днів пропоную Вам разом з дітьми виготовити маки пам*яті. Вже кілька років Україна вшановує пам’ять полеглих у Другій світовій війні під європейським та традиційним українським символом  – квіткою маку. Символом  пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової та гине на Сході України у боротьбі за незалежність сьогодні  є червоні маки. Червоний колір – це колір кохання, життя і водночас колір крові людей, що загинули, захищаючи наше майбутнє. Виготовляючи власними руками цю квітку, що символізує нашу шану і пам’ять, ми вкладаємо свою душу та енергетику. Це наш маленький внесок у відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом». Маки можуть бути різними - паперовими, з тканини тощо.

До школи у вівторок!

Со вторника, 25 апреля, возобновляются занятия в школах Запорожья. Такое решение принял сегодня городской голова Владимир Буряк.         Городской голова Владимир Буряк подчеркнул, что с возобновлением учёбы в понедельник решили не спешить, ведь здоровье детей всегда на первом месте. Сохраняется угроза ухудшения погодных условий, холодная погода. Ко вторнику помещения школ должны успеть прогреться до санитарных норм, чтобы дети не занимались в холодных классах.  http://meria.zp.ua/test/index.php?id=30371